Ready for take off masterclass

Dé basis voor een succesvol seizoen.

Ready for take off

Het nieuwe seizoen breekt aan. Dat betekent: nieuwe kansen. Je besteedt veel tijd en energie in het voorbereiden en geven van de trainingen. Ontwikkelt je individuele spelers en leert ze in het veld optimaal met elkaar samen te werken.

Maar: alles wat je erin stopt, komt er pas écht allemaal uit, wanneer de dynamiek in je team goed is. Dat wil zeggen, wanneer de onderlinge sfeer goed is, wanneer spelers prettig en effectief met elkaar communiceren en bereid zijn elkaar beter te maken. Wanneer ze zich goed voelen in het team, elkaar accepteren en vertrouwen hebben in het collectief.

Als de dynamiek in je groep goed is, gaat er nauwelijks energie verloren door gedoe, ruis, onvrede en onzekerheid. En dat zie je terug in sprongen in de ontwikkeling van zowel individuen als het team als geheel.

Trainers-coaches die er in de eerste weken van het seizoen voor zorgen dat de teamdynamiek op orde is, creëren de best mogelijke basis voor een succesvol seizoen. Want hoe meer rust en hoe groter de ontwikkeling, hoe beter de prestaties in de competitie.

In het boek SYNERGIE lees je natuurlijk hoe je dit kunt aanpakken. Voor wie echt effectief aan de slag wil, is er de Ready for take off Masterclass.

He wat…? Wat is dat voor traject?

Sinds het verschijnen van mijn boek SYNERGIE in maart 2022 krijg ik regelmatig vragen van coaches. Deze ambitieuze coaches willen de inzichten uit het boek bij hun team in de praktijk brengen. En ze vragen mijn advies over hun eigen specifieke team. Of hebben behoefte aan feedback op de interventies uit het boek die ze uitvoeren.

Het Vliegende Start Traject is een kortdurend programma voor trainers-coaches die dit seizoen voortvarend willen starten. Drie maanden lang komen we samen met een groep ambitieuze coaches voor leerzame, inspirerende en praktische inspiratiesessies. Gericht op het bouwen van jouw succesvolle team.

Besparing van tijd en energie

Elke maand staat een nieuw thema op het programma. Je gaat met concrete opdrachten aan de slag, die aansluiten bij de situatie van jouw team op dat moment. Echt maatwerk, terwijl je ondertussen ook leert van de trajecten van de andere trainers-coaches. Hierbij krijg je elke maand live feedback en je kunt al je vragen stellen. Door deze focus en de feedback gebruik je de kostbare tijd met je team heel efficiënt. Dit levert je focus, rust en een meer ontspannen team op. Je bespaart veel tijd en energie. De aandacht van iedereen kan ‘gewoon’ op het spelletje zelf.

Na het volgen van het Vliegende Start Traject is teamdynamiek niet langer ongrijpbaar. Je hebt grip op de processen in het team en weet hoe je die kunt beïnvloeden, met simpele acties. Je hebt een stevig fundament gelegd voor de rest van het seizoen.

Wat levert het je op?

 • Je gaat daadwerkelijk aan de slag met je team. We bouwen stap voor stap aan een (h)echt team. Je maakt daarbij keuzes die bij jouw team passen: wat heeft mijn team nu nodig en wat is voor ons praktisch haalbaar?
 • Plezier, energie en ontspanning in het team. Probeer je eens voorstellen hoeveel plezier en energie jou dat zal opleveren.
 • Een team dat sneller stappen maakt.
 • Een team dat beter presteert.
 • Een team dat in positieve zin opvalt.

Wat is dit traject (niet)?

Dit is geen webinar dat je ‘volgt’ en vervolgens weer vergeet. Wie meedoet, doet ook echt mee. Dat betekent: met je team een voorbereidende opdracht maken, je ervaringen delen en actief meedoen tijdens de masterclass.

Waarom? Omdat ik de intentie heb om trainers-coaches en hun teams echt vooruit te helpen. En dat gebeurt alleen wanneer je bereid bent om in actie te komen, opdrachten bij je team uit te voeren én meedenkt met andere coaches.

Ben je erbij?

Ik zou het heel tof vinden als je erbij bent, zodat ik je kan helpen jouw ambitie voor dit seizoen om te zetten in doelgerichte en effectieve actie.

Hoe, wat, waar, wanneer? We komen drie keer bij elkaar (online via ZOOM) op 29 september, 20 oktober en 10 november. Telkens van 15.00 tot 17.00 uur.

Het Vliegende Start Traject

 • 3 Maanden aan de slag met het verbeteren van de teamdynamiek
 • Voor gedreven trainers-coaches
 • Je bouwt aan een stevig fundament voor de rest van het seizoen
 • 3 x Live online inspiratiesessie van 120 minuten
 • Een 1-op-1 Coach call t.w.v. €145
 • Het boek SYNERGIE, incl. uniek cadeautje
 • Praktische opdrachten afgestemd op jouw praktijk, live feedback en Q&A’s
 • Maximaal 10
 • De opnames zijn terug te kijken
 • Aanmelden: klik hier.

De investering voor het Vliegende Start Traject is 345 EUR (excl 21% BTW). Als je wilt, mag je in twee of drie termijnen betalen.
Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 27 september.
Update vrijdag 23 september: Er zijn nog enkele plekken vrij, schrijf je snel in!

Twijfel je nog, heb je nog vragen, laat het mij weten.

Ik kan niet wachten om met jullie aan de slag te gaan. Doe je mee?

#yougotthis,

Marjolein