Coach-de-coach

Consistenter spel, meer grip op teamprestaties

Coach-de-coach

Als coach ben je de aangewezen persoon om een prettige en effectieve dynamiek in je team te creëren. Deze rol van teambuilder is van groot belang om samen te presteren en plezier te behouden. Maar hoe zorg je dat het team aan het begin van het seizoen hecht wordt en vervolgens ook blijft? Dat het als team blijft presteren, ook wanneer het het tegenzit? Misschien kan je hier wat hulp bij gebruiken.

Ik kan je helpen jouw team (nog) succesvoller te maken, een positieve prestatiecultuur te creëren. Met de insteek dat jij als coach hierin zelf de lead behoudt. We gaan hierbij uit van jouw stijl van trainen en coachen, en werken vanuit jouw kwaliteiten.

Ter voorbereiding beantwoord je een aantal vragen over je team, wat mij de informatie geeft om je team alvast te analyseren. De coach-de-coach betreft vervolgens een individuele sessie (online/offline), waarin we samen ontdekken waar precies de crux zit in jouw team. En je gaat weg met concrete tips en handvatten om je team verder te ontwikkelen.

  • Je krijgt meer inzicht in wat er nu precies gaande is in jouw team,
  • zodat je precies die tools in handen krijgt om jouw team vlot te trekken,
  • je met vertrouwen je team effectiever kunt leren samen te werken,
  • je weer een positieve vibe in je team kunt creëren,
  • en je met meer plezier langs de lijn staat.

De investering is €130 inclusief mijn voorbereiding (excl. 21% BTW).

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Omdat zo dicht op het team sta, zag ik niet goed meer wat er precies gebeurde. Marjolein overziet het geheel en bepaalde patronen in het team. Ik heb nu verschillende tools waarmee ik zelf aan de slag kan.”

“Je zag snel een aantal gedragingen in ons team die beter konden. En je gaf me ideëen en inspiratie om dat te veranderen. Ik ben heel blij met hoe dit uitgewerkt heeft op het team. Rustiger, positiever, minder snel paniek en frustratie.”