Masterclass Momentum

Consistenter spel, meer grip op teamprestaties

Masterclass Momentum

Deze Masterclass is voor trainers-coaches die er klaar voor zijn om wedstrijd na wedstrijd vol vertrouwen in te gaan. Die momentum naar hun hand willen zetten en elke wedstrijd met een grote glimlach langs de kant van het veld willen staan.

In deze Masterclass:

  • Gaan we ontdekken wat momentum precies is, waardoor je dit in de wedstrijden sneller gaat herkennen.
  • Leer je hoe de teamdynamiek momentum beïnvloedt, zodat je gericht die dynamiek in de groep kunt verbeteren.
  • Kom je erachter hoe je in de wedstrijd momentum kunt creëren en hoe dit vast te houden, zodat je met veel zelfvertrouwen de wedstrijden ingaat.
  • Bespreken we hoe je het momentum bij de tegenstander kunt doorbreken, waardoor wedstrijden minder grillig verlopen en je meer energie en vertrouwen bij je spelers gaat zien.

Je gaat weg met een tool die je zelf bij je team kunt uitvoeren, zodat je meer grip krijgt op de wedstrijden en je team consistenter gaat presteren. Je team transformeert van een groep die achter de feiten aanloopt, naar een team dat proactief en met veel energie de wedstrijd naar zijn hand probeert te zetten.

Als je klaar bent voor meer grip op de wedstrijden, meer vertrouwen in eigen kunnen en meer plezier langs de lijn, dan is deze Masterclass wellicht voor jou!

De investering is €95 (excl 21% BTW).

Ben je erbij?

Praktisch

  • Investering: € 95 (excl 21% BTW)
  • De Masterclass vindt plaats op donderdag 28 september, 10.00 – 11.30 uur (ZOOM).
  • Ik zal de Masterclass opnemen, zodat je deze kunt terugkijken.
  • Volg me op Instagram en ik houd je in de tussentijd op de hoogte.

Hoe anderen eerdere Masterclasses hebben ervaren

“Was goed, leuk en leerzaam…. Had wel langer gemogen! Ik begon er net lekker in te komen, beetje praten over mogelijkheden, inclusief good practises. Heel erg bedankt, ik ga ermee aan de slag”.

“Ik heb veel inzichten opgedaan, en heb nu echt het gevoel dat het mij gaat lukken om het team meer samen te brengen en echt een aantal dingen in het team te veranderen.”