Masterclasses

Verdieping voor meer vertrouwen in je aanpak

Wanneer je al goed weet op welk vlak je team zich kan ontwikkelen, volg je een van de masterclasses. Een masterclass geeft veel verdieping, zodat je gerichter actie kunt ondernemen. Het resultaat: meer vertrouwen in je aanpak, met meer plezier langs de lijn, een succesvoller team.

Masterclasses

Masterclass inzicht in synergie (gratis – beschikbaar vanaf 1 januari 2024)

Als je weet wat er nodig is om synergie te creëren in je team, kan je hier gericht mee aan de slag. Deze masterclass geeft je de inzichten en verschillende tools, zodat je dit met vertrouwen kunt doen.

Masterclass momentum

In deze masterclass leer je hoe je met je team wedstrijdmomentum kunt creëren én vast kunt houden. Voor meer grip op het wedstrijdverloop en betere teamprestaties.

“De sfeer is beter, ze helpen elkaar meer”

Bij het opbouwen van een nieuwe trainingsgroep heeft Marjolein ontzettend geholpen bij de teamvorming.

Door de teamsessies heerst er nu een veel betere sfeer in de groep. De turnsters begrijpen elkaar beter. Ze helpen en steunen elkaar meer en moedigen meer aan. De groep is veel meer in balans.

Ingrid de Cort, hoofdtrainer Topsport Hazenkamp Gymsports

“Veel rust gebracht in de ploeg”

Het was fijn om het eens goed aan de slag te gaan met onze samenwerking. De teamsessie zo opgebouwd dat we steeds een level dieper kwamen.

Ik leerde mijn ploeggenoten op een andere manier kennen, en we leerden wat iedereen nodig heeft om goed te presteren. Er kwam meer ruimte voor elkaars voorkeuren. Dat heeft veel rust gebracht in de ploeg.

Sarah, wedstrijdroeier ORCA

“There are a lot of teams with talent. But the ones that have that chemistry, that culture, that ‘it’ factor, those are the teams that are going to rise.”