Synergiescan

Snel inzicht in je team, met vertrouwen synergie creëren

Synergiescan

Ieder team is anders. Dus als je synergie wilt creëren in je team, is het belangrijk om eerst en goed inzicht te krijgen in de kwaliteiten en ontwikkelpunten in de teamdynamiek. Vaak merk je als trainer-coach wel wat er beter kan in de samenwerking en communicatie, maar kan je je vinger er niet goed op leggen wat dit nu precies veroozaakt. Welke minder zichtbare teamprocessen beter kunnen, zodat het team beter gaat draaien.

Die informatie zit in je team. De Synergiescan geeft je deze inzichten, door het bevragen van je spelers middels een anonieme online vragenlijst. In de Synergiescan ontvang je verder concrete handvatten, specifiek voor jouw team, die je direct in kunt zetten om de samenwerking en communicatie in je spelersgroep te verbeteren.

Hoe beter je weet wat er anders kan in je team…

  • Hoe sneller je gerichte actie kunt ondernemen.
  • Hoe effectiever je interventies zijn.
  • Hoe sneller je team goed/consistent gaat presteren.
  • Hoe sneller de rust terugkeert in je team.

Wat je als coach hoort en ziet is soms anders dan hoe het team dit zelf ervaart. De Synergiescan geeft informatie vanuit het team, waardoor je gerichter en met meer vertrouwen je team naar een hoger niveau kan tillen.

De investering is €350 (excl. 21% BTW).

Wat anderen zeggen

“Veel aha-momentjes! Sommige dingen voelden we als staf al wel, nu weten we beter aan welke touwtjes we moeten trekken om er meer een team van te maken”.

“Sommige uitkomsten bevestigden wat we al dachten. En er kwamen ook nieuwe dingen uit, die we nog niet goed doorhadden. De adviezen zijn heel bruikbaar, daar gaan we mee aan de slag”.

“Heel fijn dat we nu handvatten en tips hebben gekregen die echt bij ons team passen. Geen algemeenheden. We hebben de eerste tip al toegepast in de training en dat pakte heel goed uit”.